Print Friendly Logo
PrintClose
"Научи се да караш ски" с Milka

Любимата марка за пореден път подканва децата обратно към снега и активния спорт

Научи се да караш ски
Научи се да караш ски
Алпийското наследство е това, което отличава Milka от останалите шоколади. Milka e силно свързана с природата, насърчавайки нежност и доброта. Ето защо е подобаващо Мilka да бъде спонсор на проекта „Научи се да караш ски“, организиран от Българската федерация по ски, Министерството на физическото възпитание и спорта, Министерството на образованието, науката и младежта. Петото издание на събитието тази година се провежда в курортите Витоша, Банско, Боровец и Пампорово.

Идеята на проекта е да даде уникалната възможност на 4000 деца от 1 до 4 клас да се научат да карат ски участвайки в интензивни обучения. Те имат възможността да се насладят на всичко, което зимната планина може да предложи - свеж въздух, бял сняг, ярко слънце и предизвикателството да се научат да карат ски.

Усмивките, радостта на децата както и тяхното здраве и развитие винаги са били теми с голяма важност за Мilka. Ето защо Мilka с готовност взима участие в инициативата и предлага финансова подкрепа на събитието. В допълнение Мilka осигури ски каски, състезателни потници за всички деца, както и шоколадови лакомства за всички участници.

Официалното откриване на проекта беше на 19 януари на Витоша и съвпадна с отбелязването на Световния снежен ден. Специален гост на събитието беше Алберто Томба- трикратният олимпийски шампион.