Често задавани въпроси

Имате ли въпрос за Milka обща или нашите продукти? Може би ще намерите отговор точно тук. 

 

Къде да намеря конкретен Милка продукт?

Тя може да се случи, че не можете да намерите даден Милка продукт на мястото, където обикновено магазин. За съжаление ние не може да ви кажа точно къде можете да намерите конкретен Милка продукт, защото ние доставяме големи търговци на дребно и хранителни вериги, не отделни магазини. Фирмите сами решават, точно там, където продуктите се продават.

Нашият съвет: просто питам мениджъра на магазина, където обикновено пазарувате независимо дали продуктът е изброен там, и ако тя може да се поръча за вас, въпреки че в момента не е зареден. Ние сме сигурни, че те ще се радваме да ви уведомим.

Какво е най-добрият начин да съхранявате шоколад?

Това е най-добре да съхранявате шоколад при температура от 14 до 18 ° C.

Моят Милка продукт изглежда смешно. Има белезникав филм на него. Какво е това?

Белезникав филм на шоколад е известен като "мазнини Блум". Това не е мухъл, но е свързано с температурата на това са били съхранявани в и съставки.

За да направите шоколад, ние използваме наред с други неща млечна мазнина и какаово масло. Ако крайния шоколад получава твърде топло, мазнината се премества на повърхността където тя образува белезникав слой. Това малко прилича на слой от скреж. Въпреки че е напълно безвреден за вашето здраве, тя не е особено приятно да погледнете.

Ето защо ние внимателно контролиране на температурата на нашия шоколад чак до точката, където тя оставя нашите фабрики. След това е до търговци и хранителни вериги, за да се гарантира, че шоколад се съхранява при правилната температура..

Нашият съвет: когато закупуване и съхранение на шоколад, се уверете, че тя е не директно под горещ лампа или близо до радиатора. Температурата на идеалния съхранение е 14 – 18 ° C.

Как да получите информация за компанията?

Можете да намерите информация на нашия уебсайт www.mondelezinternational.com.