Често задавани въпроси

Имате ли въпрос за Milka обща или нашите продукти? Може би ще намерите отговор точно тук. 

 

КЪДЕ МОГА ДА ОТКРИЯ КОНКРЕТЕН MILKA ПРОДУКТ?

Възможно е да не откриете определен Milka продукт в магазина, в който пазарувате обичайно. За съжаление не можем да ви посочим къде точно бихте могли да откриете конкретни продукти, тъй като Монделийз България снабдява големи търговци на дребно и хранителни вериги, а не отделни магазини. Следователно, решението, кои продукти да предлагат, е тяхно.


Нашият съвет: попитайте за конкретния продукт мениджъра на магазина, в който пазарувате. Сигурни сме, че той ще може да ви информира дали скоро се очаква доставка.

КАКЪВ Е НАЙ-ДОБРИЯТ НАЧИН ЗА СЪХРАНЕНИЕ НА ШОКОЛАД?

Най-добрият начин за съхранение на шоколадовите продукти е при температура от 14°С до 18°C.

МОЯТ MILKA ПРОДУКТ ИЗГЛЕЖДА ПОБЕЛЯЛ. ВСЛЕДСТВИЕ НА КАКВО Е ТОВА?

Появата на бяло покритие върху шоколада е свързано с температурата, при която е съхраняван продуктът.

При производството на шоколад, наред с други съставки, ние използваме млечна мазнина и какаово масло. В случай, че готовият шоколад е съхраняван при прекалено висока температура, тази мазнина се измества на повърхността и образува бяло покритие, което напомня скреж. И въпреки че този филм е безопасен за Вашето здраве, той не изглежда добре. Ето защо ние внимателно контролираме температурата на нашите шоколадови продукти до момента, в който те са доставени на търговците и хранителните вериги. Последващото съхранение зависи от тях.

Нашият съвет: когато купувате шоколадови продукти, уверете се, че те не са съхранявани в близост до лампи или отоплителни уреди. Същото важи и за съхранението в домашни условия на вече закупените от Вас продукти.

Как да получите информация за компанията?

Можете да намерите информация на нашия уебсайт www.mondelezinternational.com.